Ryhmille

Valmiit ohjelmapaketit kulttuuri ja sotakohteisiin

Taistelijan Talon ryhmämatkoille räätälöity ohjelmapaketit valottaa kulttuuria ja sotahistoriaa Hattuvaaran ympäristössä. 

 

Tule retkelle Suomen ja Manner EU:n itäisimpään kylään Ilomantsin Hatuvaaraan

Ryhmämatkapaketti

Arhipanpirtti Jouni Puruskainen tarjoaa monta tarinaa. Ryhmämatkoille räätälöity ohjelmapaketti valottaa kulttuuria ja sotahistoriaa.
Muistojen Matka Hattuvaaraan 68€ / hlö

Saapuminen Taistelijan Talolle ryhmän aikataulun mukaan, jonka jälkeen majoittuminen Arhipanpirtillä lomahuoneistossa tai Sergeintuvalla. Lähtö opastetulle retkelle EU:n itä pisteelle (matka 19km). Opas kertoo matkalla kylän ja rajaseudun historiaa sodan- ja rauhan aikana. Tutustuminen Manner-Euroopan Unioinin itä-pisteeseen. Nautimme Karhukämmenen Luppotuvalla nokipannukahvit lisukkeineen. 

Palataan taiaisn Hattuvaaraan. Tutustumme tulomatkalla kylän vanhaan ortodoksiseen Tsasounaan. Siirtyminen Taistelijan Talolle, jossa tutustuminen opastetusti sisä- ja ulkonäyttelyyn. 

Taistelijan Talolla nykykarjalainen päivällinen. Majoituspaikasssa mahdollisuus saunomiseen. Aamiaisen jälkeen mahdollisuus tutustua Makkolan Museotilaan lisämaksusta.

Minimiryhmäkoko 10 henkilöä. Kuljetukset ryhmän omalla autolla.
 

Kulttuurimatka Ilomantsiin sodan jäljille

Luontoon ja kulttuurin osallistava matka, jossa monet elämysten elementit ja kokemisen tasot yhdistyvät aidossa ja autenttisessa ympäristössä. Täällä koet moniaistiset ja uskottavat tarinat lähihistoriastamme nykypäivään.
Lue lisää.